VLISCO Hommage a l'Art

VLISCO Hommage á l’Art

Campagnewebsite voor VLISCO

Client

Vlisco

Vlisco ontwerpt en produceert al sinds 1846 onderscheidende stoffen die geliefd zijn bij Afrikaanse vrouwen. De speciaal vervaardigde stoffen – Wax Hollandais, Super-Wax en Java – worden nog steeds gemaakt met aloude methoden en materialen in Helmond, Nederland.

Project

Campagnewebsite voor VLISCO's Hommage á l’Art

Voor de campagne ‘Hommage á l’Art’ van VLISCO werden wE gevraagd een campagnewebsite te bouwen. Op één van de prints uit de campagne staat een afbeelding van een museum in prachtig isometrisch 3D.

We hebben het originele ontwerp nagebouwd in een echte 3D-omgeving, waar bezoekers van kamer naar kamer kunnen gaan, en elke kamer vertegenwoordigt een kleurvariatie van de waxprint.

De objecten in de museumzalen vertegenwoordigen traditionele Afrikaanse verhalen.

Tech

ActionScript3, Away3D, Greensock GSAP, binaural audio.

Link

Hommage

Werk van Rocketclowns

Tijdens een meeting met het Haags Pop Centrum over hun nieuwe ‘SuBmarine’-website zeiden ze dat het leuk zou zijn als er een shoot-em-up met onderzeeërthema op de site zou staan.

SuBmarine shooter

SuBmarine game

Een interactieve 3D-animatie van het Lemniscate of Continuous Improvement van het Koninklijk Conservatorium: de methode om de kwaliteit van het conservatoriumprogramma continu te bewaken met behulp van interne en externe bronnen.

Lemniscate of Continuous Improvement

Koninklijk Conservatorium: Quality Culture

Abuelo inspireert generaties sinds 1908. ’s Werelds beste gerijpte rum, gemaakt met respect voor traditie en zonder angst om grenzen te verleggen.

Traditionele Panama-rum

Ron Abuelo Nederland

ASTRON is het Nederlands Instituut voor Radioastronomie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dwingeloo in Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe.

Making discoveries in radio astronomy happen

astron.nl

Rocketclowns Nieuws

Rocketclowns’ sound design division branches out and gets it’s own websiteand branding

Nieuwe website voor het sounddesign van Rocketclowns: olafwempe.com

Every now and then, when we really like the outcome of one of our experiments with interactive HTML5 animation, we splash it right on the front page of our site.

Splash page archive: Januari 2016

Our mobile podcast recording studio fits neatly in a backpack, and can be up and running in minutes. Our experienced sound engineers will ensure top quality recording and post processing.

Rocketclowns Mobiele Podcast Studio

Our Mobile Podcast Studio page has reached the top spot on Google for the search term ‘mobile podcast studio. Awesome! But how?

SEO: top ranking voor onze ‘Mobile Podcast Studio’ pagina

Stel je vraag aan rocketclowns!