Ron Abuelo Nederland

Traditionele Panama-rum

Opdrachtgever

Ron Abuelo Nederland

Karakter is tijdloos

Abuelo inspireert generaties sinds 1908. Het Ron Abuelo-assortiment van perfect uitgebalanceerde rums deelt misschien hetzelfde familie-DNA, maar elke versie heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid.

Project

Een nieuwe online identiteit voor Ron Abuelo Nederland

De bekroonde rums van Ron Abuelo hadden een vernieuwde online beleving en identiteit nodig voor Nederland.

De nieuwe website straalt vakmanschap, Panamese traditie en liefde voor rum uit, met prachtige fotografie, video en interactieve animatie. Rocketclowns leverde de technologie om die ervaring mogelijk te maken.

Technologie

Animaties gemaakt met babylon.js

Een van onze concepten voor Ron Abuelo had een aantal coole, door de gebruiker bestuurde zoomanimaties voor de flessen van de Ron Abuelo-lijn, zoals degene die je hierboven ziet. We hadden geweldige superhoge resolutie-foto’s van die flessen, dus het moest gebeuren 🙂

Nadat we met verschillende animatieframeworks hadden geëxperimenteerd, kozen we babylon.js om de interactieve animaties op de nieuwe Ron Abuelo-website te maken.

De babylon.js WebGL-engine leverde de meest consistente framerates op alle apparaten. We waren echt onder de indruk van de prestaties, zelfs op bescheiden smartphones, en met texturen met een hoge resolutie.

Werk van Rocketclowns

Een interactieve 3D-animatie van het Lemniscate of Continuous Improvement van het Koninklijk Conservatorium: de methode om de kwaliteit van het conservatoriumprogramma continu te bewaken met behulp van interne en externe bronnen.

Lemniscate of Continuous Improvement

Koninklijk Conservatorium: Quality Culture

Tijdens Covid nam Ravitatie-trainer Menno Fennema een serie meditatietrainingsvideo’s op en zocht een manier om ze via de website ravitatie.nl te verspreiden.

Lidmaatschappen voor videotrainingen

Ravitatie.nl

Couture Multiples

Atelier Maria Lux

ASTRON is het Nederlands Instituut voor Radioastronomie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dwingeloo in Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe.

Making discoveries in radio astronomy happen

astron.nl

Rocketclowns Nieuws

Since the beginning of this year, we’ve been tuning and refining our WordPress development workflow

Nieuwe technologie voor websiteontwikkeling

Rocketclowns’ sound design division branches out and gets it’s own websiteand branding

Nieuwe website voor het sounddesign van Rocketclowns: olafwempe.com

Our interactive web animation / sound design project ‘Roberto’s Garden‘ is an interactive web experience with quite a backstory.

https://rocketclowns.com/robertos-garden-featured-on-babylonjs-com/

Roberto’s Garden op babylonjs.com

Our mobile podcast recording studio fits neatly in a backpack, and can be up and running in minutes. Our experienced sound engineers will ensure top quality recording and post processing.

Rocketclowns Mobiele Podcast Studio

Stel je vraag aan rocketclowns!