Nilssi – High Born Voyage EP mastering

Een pittige reis door de geest van Nilssi

Opdrachtgever

Antilounge & Haags Pop Centrum

Project

We waren heel blij toen Martijn Verlinden van Antilounge Records ons vroeg om hun 19e release te masteren: Nilssi’s High Born Voyage EP.

Nilssi’s unieke mix van jungle, reggaeton, grime en dancehall, en gedurfde, no-nonsense productiestijl zorgde voor een mooie uitdaging voor de mastering skills van 0L4F: het maximaliseren van de impact van de spaarzame, maar geniale arrangementen, waarbij eigenlijk alles door de mix heen snijdt.

Sommige nummers waren zo goed gemixt dat er minimaal nabewerking voor nodig was, en anderen bleken een grotere uitdaging.

We zijn erg blij met het eindresultaat: een pittige reis door de geest van Nilssi, die nu samenkomt als één gerichte reis.

Geniet van de release op alle streamingplatforms

Tech

0L4F’s digital mastering suite.

Werk van Rocketclowns

Donemus (samengesteld uit Documentatiecentrum nederlandse muziek) is het Nederlandse instituut dat zich bezighoudt met de documentatie van hedendaagse muziek samengesteld in Nederland.

Uitgeverij van hedendaagse klassieke muziek

Donemus

Een campagnewebsite waar de KSU eenvoudig nieuwe vacatures kan plaatsen en bezoekers direct op de site kunnen solliciteren op onderwijsfuncties.

Wervingscampagne voor leraren in het basisonderwijs

Solliciteersnel.nu

Roberto was een dierbare vriend en hoogleraar pijnbestrijding, die baanbrekend onderzoek op zijn vakgebied leidde.

Op belachelijk jonge leeftijd werd bij hem kanker vastgesteld. Tijdens zijn ziekte vond hij verlichting door rond te zoomen in onze virtuele tuin en de bezienswaardigheden en geluiden te verkennen die daar te vinden zijn.

In memory of Roberto Perez

Roberto’s Garden

ASTRON is het Nederlands Instituut voor Radioastronomie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dwingeloo in Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe.

Making discoveries in radio astronomy happen

astron.nl

Rocketclowns Nieuws

Touched is a forward thinking record label curated by Martin Boulton (aka Min-Y-Llan) and is is a non-profit label with a cause.

Touched Electronix TE 004 – nu verkrijgbaar

Since the beginning of this year, we’ve been tuning and refining our WordPress development workflow

Nieuwe technologie voor websiteontwikkeling

Rocketclowns’ sound design division branches out and gets it’s own websiteand branding

Nieuwe website voor het sounddesign van Rocketclowns: olafwempe.com

Our Mobile Podcast Studio page has reached the top spot on Google for the search term ‘mobile podcast studio. Awesome! But how?

SEO: top ranking voor onze ‘Mobile Podcast Studio’ pagina

Stel je vraag aan rocketclowns!