astron.nl

Making discoveries in radio astronomy happen

Opdrachtgever

Astron

ASTRON is het Nederlands Instituut voor Radioastronomie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dwingeloo in Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe.

“We zijn erop gericht om onze expertise op het gebied van radioastronomietechnologie en astronomisch onderzoek te kapitaliseren ten behoeve van de samenleving. Ons streven naar baanbrekende, fundamentele wetenschap, gekoppeld aan geavanceerde observatiefaciliteiten en een sterke R&D, stelt ons in staat dit doel te bereiken.”

Project

Een frisse nieuwe look voor de website van ASTRON

Rocketclowns heeft de website van ASTRON vanaf de grond opnieuw opgebouwd. De oude Drupal-site begon zijn ouderdom te vertonen en het migreren van de hele site naar WordPress en OxygenBuilder bleek de meest aantrekkelijke en kostenefficiënte optie.

We hebben een nieuwe, frisse look en feel geïmplementeerd op basis van een UI-ontwerp van bravebox.io.

Technologie

Nog een website die de technologie van Rocketclowns Experience Design bewijst

astron.nl is ook een site die is gebouwd met onze nieuwe ontwikkelingsstack voor 2020.

Een snel ladende site was een van de doelen, en onze technologie levert geoptimaliseerde bloat-free code met een efficiënt ontwikkelingstraject, lage ontwikkelingskosten en nul compromissen bij de UI-implementatie.

Deze technologie kan moeiteloos worden geschaald naar grotere projecten met een hoog contentvolume, zoals astron.nl.

Link

astron.nl is nu online

astron.nl

Werk van Rocketclowns

Tijdens Covid nam Ravitatie-trainer Menno Fennema een serie meditatietrainingsvideo’s op en zocht een manier om ze via de website ravitatie.nl te verspreiden.

Lidmaatschappen voor videotrainingen

Ravitatie.nl

ANTILOUNGE 22 – een mijlpaalrelease voor Antilounge Records uit Den Haag, heeft een briljant concept. Uitgebracht als dubbel vinyl, met beats op de ene plaat en drones op de andere, kunnen DJ’s beide platen mixen tot hun eigen combinaties van beide.

Antilounge 22 - Beats en Drones

Mastering voor Vinyl en Streaming

High quality art prints webshop

High quality art prints webshop

Grandiarta

Donemus Publishing, uitgever van hedendaagse klassieke muziek, heeft een geavanceerd portaal voor componisten gelanceerd, gebouwd door Rocketclowns.

Een publicatieportaal voor hedendaagse klassieke componisten

MyDonemus

Rocketclowns Nieuws

Since the beginning of this year, we’ve been tuning and refining our WordPress development workflow

Nieuwe technologie voor websiteontwikkeling

Our mobile podcast recording studio fits neatly in a backpack, and can be up and running in minutes. Our experienced sound engineers will ensure top quality recording and post processing.

Rocketclowns Mobiele Podcast Studio

Touched is a forward thinking record label curated by Martin Boulton (aka Min-Y-Llan) and is is a non-profit label with a cause.

Touched Electronix TE 004 – nu verkrijgbaar

Every now and then, when we really like the outcome of one of our experiments with interactive HTML5 animation, we splash it right on the front page of our site.

Splash page archive: Januari 2016

Stel je vraag aan rocketclowns!