ARWE.ART

Fotografie Richard Westerhuis

Opdrachtgever

Fotografie Richard Westerhuis = ARWE.ART

In nauwe samenwerking met zijn modellen zoekt Arwe naar het moment waarop ze klaar zijn om hun geprojecteerde zelfbeeld los te laten en te laten zien wie ze werkelijk zijn.

Op dit moment van vrijlating registreert hij hun ware kwetsbaarheid en openheid.

Om deze staat van bevrijding en vrijheid te bereiken, lokt Arwe zijn modellen uit hun comfortzone met wat hij ‘dramatiserende elementen’ noemt, waardoor een conflict ontstaat tussen de veronderstelde identiteit van de modellen en hun ware zelf.

Project

Een nieuwe online positie voor ARWE

De bekroonde fotografie van ARWE had een vernieuwde online identiteit nodig. Merkstrateeg Ricardo van der Graaf creëerde een briljant websiteconcept en Rocketclowns leverde de technologie om dat concept te realiseren.

Technologie

Website-navigatie 2.0

Ricardo van der Graaf kwam met een radicale heroverweging van het traditionele websitenavigatiemodel. Het doel: alle afleidende navigatieopties uit de interface verwijderen. Op arwe.art is de startpagina de ‘hub’ van waaruit alle navigatie plaatsvindt.

Rocketclowns creëerde een unieke ‘full screen browse’-ervaring voor de fotoseries op de homepage. Op deze manier is er minimale afleiding van de impact van de kunstwerken van ARWE.

Met één navigatietool kunt u dieper in elk onderdeel van de website duiken: de fotoseries, het tentoonstellingsprogramma of de prijzen. Deze gebruikersstroom was voor ons een genot om te implementeren

Werk van Rocketclowns

Music & Video by Olaf Wempe

Music & Video by Olaf Wempe

0L4F – Vermillion Shadows

In nauwe samenwerking met zijn modellen zoekt Arwe naar het moment waarop ze hun geprojecteerde zelfbeeld loslaten en laten zien wie ze werkelijk zijn.

Fotografie Richard Westerhuis

ARWE.ART

Een persoonlijke website voor Electricco.co Recouture door Conny Groenewegen.

Electricco.co Recouture

electric co

De fotografie en jurken voor deze campagne waren behoorlijk abstract en extreem, dus besloten we ze op een andere manier te presenteren: een side-scrolling universum in 2D parallax.

Een zijwaarts scrollend universum in parallaxed 2D

VLISCO Silent Empire

Rocketclowns Nieuws

Every now and then, when we really like the outcome of one of our experiments with interactive HTML5 animation, we splash it right on the front page of our site.

Splash page archive: Januari 2016

Our mobile podcast recording studio fits neatly in a backpack, and can be up and running in minutes. Our experienced sound engineers will ensure top quality recording and post processing.

Rocketclowns Mobiele Podcast Studio

After a refreshing holiday on the beaches of schiermonnikoog|And Agia Pelagia in Crete, Greece|Rocketclowns are GO!

Opnieuw opstarten na de vakantie!

Touched is a forward thinking record label curated by Martin Boulton (aka Min-Y-Llan) and is is a non-profit label with a cause.

Touched Electronix TE 004 – nu verkrijgbaar

Stel je vraag aan rocketclowns!