ARWE.ART

Fotografie Richard Westerhuis

Opdrachtgever

Fotografie Richard Westerhuis = ARWE.ART

In nauwe samenwerking met zijn modellen zoekt Arwe naar het moment waarop ze klaar zijn om hun geprojecteerde zelfbeeld los te laten en te laten zien wie ze werkelijk zijn.

Op dit moment van vrijlating registreert hij hun ware kwetsbaarheid en openheid.

Om deze staat van bevrijding en vrijheid te bereiken, lokt Arwe zijn modellen uit hun comfortzone met wat hij ‘dramatiserende elementen’ noemt, waardoor een conflict ontstaat tussen de veronderstelde identiteit van de modellen en hun ware zelf.

Project

Een nieuwe online positie voor ARWE

De bekroonde fotografie van ARWE had een vernieuwde online identiteit nodig. Merkstrateeg Ricardo van der Graaf creëerde een briljant websiteconcept en Rocketclowns leverde de technologie om dat concept te realiseren.

Technologie

Website-navigatie 2.0

Ricardo van der Graaf kwam met een radicale heroverweging van het traditionele websitenavigatiemodel. Het doel: alle afleidende navigatieopties uit de interface verwijderen. Op arwe.art is de startpagina de ‘hub’ van waaruit alle navigatie plaatsvindt.

Rocketclowns creëerde een unieke ‘full screen browse’-ervaring voor de fotoseries op de homepage. Op deze manier is er minimale afleiding van de impact van de kunstwerken van ARWE.

Met één navigatietool kunt u dieper in elk onderdeel van de website duiken: de fotoseries, het tentoonstellingsprogramma of de prijzen. Deze gebruikersstroom was voor ons een genot om te implementeren

Werk van Rocketclowns

Couture Multiples

Atelier Maria Lux

Een interactieve 3D-animatie van het Lemniscate of Continuous Improvement van het Koninklijk Conservatorium: de methode om de kwaliteit van het conservatoriumprogramma continu te bewaken met behulp van interne en externe bronnen.

Lemniscate of Continuous Improvement

Koninklijk Conservatorium: Quality Culture

Donemus Publishing, uitgever van hedendaagse klassieke muziek, heeft een geavanceerd portaal voor componisten gelanceerd, gebouwd door Rocketclowns.

Een publicatieportaal voor hedendaagse klassieke componisten

MyDonemus

Tijdens een meeting met het Haags Pop Centrum over hun nieuwe ‘SuBmarine’-website zeiden ze dat het leuk zou zijn als er een shoot-em-up met onderzeeërthema op de site zou staan.

SuBmarine shooter

SuBmarine game

Rocketclowns Nieuws

Our interactive web animation / sound design project ‘Roberto’s Garden‘ is an interactive web experience with quite a backstory.

https://rocketclowns.com/robertos-garden-featured-on-babylonjs-com/

Roberto’s Garden op babylonjs.com

Rocketclowns’ sound design division branches out and gets it’s own websiteand branding

Nieuwe website voor het sounddesign van Rocketclowns: olafwempe.com

Our mobile podcast recording studio fits neatly in a backpack, and can be up and running in minutes. Our experienced sound engineers will ensure top quality recording and post processing.

Rocketclowns Mobiele Podcast Studio

Since the beginning of this year, we’ve been tuning and refining our WordPress development workflow

Nieuwe technologie voor websiteontwikkeling

Stel je vraag aan rocketclowns!