ARWE.ART

Fotografie Richard Westerhuis

Opdrachtgever

Fotografie Richard Westerhuis = ARWE.ART

In nauwe samenwerking met zijn modellen zoekt Arwe naar het moment waarop ze klaar zijn om hun geprojecteerde zelfbeeld los te laten en te laten zien wie ze werkelijk zijn.

Op dit moment van vrijlating registreert hij hun ware kwetsbaarheid en openheid.

Om deze staat van bevrijding en vrijheid te bereiken, lokt Arwe zijn modellen uit hun comfortzone met wat hij ‘dramatiserende elementen’ noemt, waardoor een conflict ontstaat tussen de veronderstelde identiteit van de modellen en hun ware zelf.

Project

Een nieuwe online positie voor ARWE

De bekroonde fotografie van ARWE had een vernieuwde online identiteit nodig. Merkstrateeg Ricardo van der Graaf creëerde een briljant websiteconcept en Rocketclowns leverde de technologie om dat concept te realiseren.

Technologie

Website-navigatie 2.0

Ricardo van der Graaf kwam met een radicale heroverweging van het traditionele websitenavigatiemodel. Het doel: alle afleidende navigatieopties uit de interface verwijderen. Op arwe.art is de startpagina de ‘hub’ van waaruit alle navigatie plaatsvindt.

Rocketclowns creëerde een unieke ‘full screen browse’-ervaring voor de fotoseries op de homepage. Op deze manier is er minimale afleiding van de impact van de kunstwerken van ARWE.

Met één navigatietool kunt u dieper in elk onderdeel van de website duiken: de fotoseries, het tentoonstellingsprogramma of de prijzen. Deze gebruikersstroom was voor ons een genot om te implementeren

Werk van Rocketclowns

Na de lancering van de nieuwe Rocketclowns website explodeerde Ruben’s Facebook-pagina met geweldige feedback.

Cartoons tot leven gebracht

Ruben L. Oppenheimer

ANTILOUNGE 22 – een mijlpaalrelease voor Antilounge Records uit Den Haag, heeft een briljant concept. Uitgebracht als dubbel vinyl, met beats op de ene plaat en drones op de andere, kunnen DJ’s beide platen mixen tot hun eigen combinaties van beide.

Antilounge 22 - Beats en Drones

Mastering voor Vinyl en Streaming

High quality art prints webshop

High quality art prints webshop

Grandiarta

Een op maat gebouwd web- en e-commerceplatform voor ontwerperscollectief We Are Muze

Verwondering creëren door innovatief Nederlands modeontwerp

We Are MUZE

Rocketclowns Nieuws

Touched is a forward thinking record label curated by Martin Boulton (aka Min-Y-Llan) and is is a non-profit label with a cause.

Touched Electronix TE 004 – nu verkrijgbaar

Our Mobile Podcast Studio page has reached the top spot on Google for the search term ‘mobile podcast studio. Awesome! But how?

SEO: top ranking voor onze ‘Mobile Podcast Studio’ pagina

Every now and then, when we really like the outcome of one of our experiments with interactive HTML5 animation, we splash it right on the front page of our site.

Splash page archive: Januari 2016

I recently learned about the pretty amazing JavaScript WebAudio API That’s a cool name for a Programming Interface that allows you to do all kinds of fun things with sound in your web browser.

Javascript music visualizer

Stel je vraag aan rocketclowns!