Antilounge

Electronica-platenlabel

Opdrachtgever

antilounge.com

Bouwen aan een vernieuwde positie op het web voor Kip Gallus’ Antilounge Records, een platenlabel voor elektronische muziek uit Den Haag.

Tech

HTML, CSS, JAVASCRIPT, GREENSOCK GSAP.

Een van de leuke dingen die we op de website van Antilounge hebben gedaan, was het gebruik van video’s van hun YouTube-kanaal als achtergrond voor de landingspagina. Er zijn een hoop video’s op dat kanaal en we wilden niet de ene boven de andere bevoordelen. Daarom hebben we een script geschreven dat willekeurig een van die video’s kiest en in de achtergrond zet. Elke keer dat je de pagina bezoekt, ziet je misschien een andere video. Of dezelfde. Je weet het gewoon niet.

Link

Antilounge.com is nu online

antilounge.com

Werk van Rocketclowns

Donemus (samengesteld uit Documentatiecentrum nederlandse muziek) is het Nederlandse instituut dat zich bezighoudt met de documentatie van hedendaagse muziek samengesteld in Nederland.

Uitgeverij van hedendaagse klassieke muziek

Donemus

Tijdens Covid nam Ravitatie-trainer Menno Fennema een serie meditatietrainingsvideo’s op en zocht een manier om ze via de website ravitatie.nl te verspreiden.

Lidmaatschappen voor videotrainingen

Ravitatie.nl

“Een stem is zelden het eerste ‘instrument’ dat in je opkomt. Maar in de juiste handen, en door constante toepassing, wordt een stem de ultieme expressie door middel van geluid.”

'Uniek geluid en interpretatie'

Agnes Gosling

Abuelo inspireert generaties sinds 1908. ‘s Werelds beste gerijpte rum, gemaakt met respect voor traditie en zonder angst om grenzen te verleggen.

Traditionele Panama-rum

Ron Abuelo Nederland

Rocketclowns Nieuws

Since the beginning of this year, we’ve been tuning and refining our WordPress development workflow

Nieuwe technologie voor websiteontwikkeling

Touched is a forward thinking record label curated by Martin Boulton (aka Min-Y-Llan) and is is a non-profit label with a cause.

Touched Electronix TE 004 – nu verkrijgbaar

I recently learned about the pretty amazing JavaScript WebAudio API That’s a cool name for a Programming Interface that allows you to do all kinds of fun things with sound in your web browser.

Javascript music visualizer

Every now and then, when we really like the outcome of one of our experiments with interactive HTML5 animation, we splash it right on the front page of our site.

Splash page archive: Januari 2016

Stel je vraag aan rocketclowns!