Agnes Gosling

'Uniek geluid en interpretatie'

Opdrachtgever

Agnes Gosling

“Een stem is zelden het eerste ‘instrument’ dat in je opkomt. Maar in de juiste handen, en door regelmatige toepassing, wordt een stem de ultieme expressie door middel van geluid. Het blaast niet alleen leven in een nummer, het kan ook iets vertrouwds creëren. ongebruikelijk en intiem.

Dit is Agnes Gosling’s benadering van muziek en naarmate de tijd verstrijkt, blijft ze verschillende kleuren en texturen in haar zang onthullen, die belangrijke ervaringen en de emoties die ze teweegbrengen weerspiegelen. Vaak evenwichtig en ongerept, soms kwetsbaarder en ongepolijst, melodie en harmonie zijn de manier waarop ze haar waarheid spreekt.

Project

Een nieuwe multifunctionele one-pager voor Agnes Gosling

Rocketclowns heeft een nieuwe single pager gemaakt voor Agnes Gosling. Haar muziek, video’s, biografie, cd’s, tourdata en persinformatie – allemaal op één handige plek.
We maakten het af met een interactieve animatie waarin Agnes haar stem in de ruimte projecteert, wat ook leuk is om mee te spelen op mobiel. Terwijl je naar haar muziek luistert. Die je zeker eens moet bekijken 🙂

Link

agnesgosling.com is nu online

agnesgosling.com

Werk van Rocketclowns

Een persoonlijke website voor Electricco.co Recouture door Conny Groenewegen.

Electricco.co Recouture

electric co

Een op maat gebouwd web- en e-commerceplatform voor ontwerperscollectief We Are Muze

Verwondering creëren door innovatief Nederlands modeontwerp

We Are MUZE

De campagnefotografie werd op locatie gemaakt en de meeste locaties zijn met en zonder modellen opgenomen. Met dit materiaal dachten we dat het een leuk effect zou zijn om de modellen één voor één in de scène te zappen, begeleid door een flits-whiteout.

Subtractieve Photoshop-tovenarij

VLISCO Funky Grooves

ANTILOUNGE 22 – een mijlpaalrelease voor Antilounge Records uit Den Haag, heeft een briljant concept. Uitgebracht als dubbel vinyl, met beats op de ene plaat en drones op de andere, kunnen DJ’s beide platen mixen tot hun eigen combinaties van beide.

Antilounge 22 - Beats en Drones

Mastering voor Vinyl en Streaming

Rocketclowns Nieuws

Our mobile podcast recording studio fits neatly in a backpack, and can be up and running in minutes. Our experienced sound engineers will ensure top quality recording and post processing.

Rocketclowns Mobiele Podcast Studio

Every now and then, when we really like the outcome of one of our experiments with interactive HTML5 animation, we splash it right on the front page of our site.

Splash page archive: Januari 2016

Our Mobile Podcast Studio page has reached the top spot on Google for the search term ‘mobile podcast studio. Awesome! But how?

SEO: top ranking voor onze ‘Mobile Podcast Studio’ pagina

Touched is a forward thinking record label curated by Martin Boulton (aka Min-Y-Llan) and is is a non-profit label with a cause.

Touched Electronix TE 004 – nu verkrijgbaar

Stel je vraag aan rocketclowns!