SEO: top ranking voor onze ‘Mobile Podcast Studio’ pagina

Top spot

We hebben net ontdekt dat onze Mobile Podcast Studio-pagina op nummer 1 staat in Google

Onze Mobile Podcast Studio-pagina heeft de eerste plaats op Google bereikt voor de zoekterm ‘mobile podcast studio’. Top!

Maar hoe dan?

Voor onze website gebruiken we geen SEO-tovenarij. We hebben onze sitemap ingediend bij Google Search Console en ervoor gezorgd dat onze content er goed uitziet met SEOPress. Gewoon het absolute minimum, reguliere dingen, en we doen dit voor alle sites die we bouwen. Het is binnen een paar minuten klaar.

Maar we hebben een passie voor audio-opnames en geluidsontwerp, en die pagina bevat nuttige informatie over hoe we mobiele podcasts opnemen en postproductie. Het bevat ook enkele tips over hoe u uw podcast voor een echt publiek kunt krijgen.

Blijkbaar beloont Google kwaliteitsinhoud die met echte passie is geschreven, en wij denken dat dit geweldig is voor de kwaliteit van internet.

Werk van Rocketclowns

Music & Video by Olaf Wempe

Music & Video by Olaf Wempe

0L4F – Vermillion Shadows

Voor Studio Tweede Kamer ontwikkelde Rocketclowns een boekingswebsite waar klanten op elk moment van de dag/nacht studioreserveringen kunnen plaatsen.

Gemakkelijk online boeken voor klanten van Studio Tweede Kamer

Studio Tweede Kamer

Een campagnewebsite waar de KSU eenvoudig nieuwe vacatures kan plaatsen en bezoekers direct op de site kunnen solliciteren op onderwijsfuncties.

Wervingscampagne voor leraren in het basisonderwijs

Solliciteersnel.nu

Een interactieve 3D-animatie van het Lemniscate of Continuous Improvement van het Koninklijk Conservatorium: de methode om de kwaliteit van het conservatoriumprogramma continu te bewaken met behulp van interne en externe bronnen.

Lemniscate of Continuous Improvement

Koninklijk Conservatorium: Quality Culture

Rocketclowns Nieuws

After a refreshing holiday on the beaches of schiermonnikoog|And Agia Pelagia in Crete, Greece|Rocketclowns are GO!

Opnieuw opstarten na de vakantie!

Our Mobile Podcast Studio page has reached the top spot on Google for the search term ‘mobile podcast studio. Awesome! But how?

SEO: top ranking voor onze ‘Mobile Podcast Studio’ pagina

Our interactive web animation / sound design project ‘Roberto’s Garden‘ is an interactive web experience with quite a backstory.

https://rocketclowns.com/robertos-garden-featured-on-babylonjs-com/

Roberto’s Garden op babylonjs.com

Touched is a forward thinking record label curated by Martin Boulton (aka Min-Y-Llan) and is is a non-profit label with a cause.

Touched Electronix TE 004 – nu verkrijgbaar

Stel je vraag aan rocketclowns!