Javascript music visualizer

Audio nerd lab

Javascript met oren

Ik heb onlangs kennis gemaakt met de behoorlijk indrukwekkende JavaScript WebAudio API. Dat is een coole naam voor een programmeerinterface waarmee je allerlei leuke dingen kunt doen met geluid in je webbrowser.

Je kunt bijvoorbeeld audio-effecten aansluiten op muziek die wordt gestreamd. Of, zoals ik in dit geval doe: laat een analyser naar je muziek luisteren.

Als je op het luidsprekerpictogram klikt, begint het nummer ‘Albnd Zwecks’ van Olaf Wempe te spelen. WebAudio analyseert het terwijl het wordt afgespeeld en retourneert een aantal cijfers die ik kan gebruiken om de scène in realtime te animeren.

Werk van Rocketclowns

Net zo veelzijdig als haar ontwerpen: je hoeft je niet om te kleden als je naar je afterwork diner gaat. Of het feest daarna.

Independent fashion design

Marcha Huskes

ASTRON is het Nederlands Instituut voor Radioastronomie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dwingeloo in Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe.

Making discoveries in radio astronomy happen

astron.nl

De campagnefotografie werd op locatie gemaakt en de meeste locaties zijn met en zonder modellen opgenomen. Met dit materiaal dachten we dat het een leuk effect zou zijn om de modellen één voor één in de scène te zappen, begeleid door een flits-whiteout.

Subtractieve Photoshop-tovenarij

VLISCO Funky Grooves

Een campagnewebsite waar de KSU eenvoudig nieuwe vacatures kan plaatsen en bezoekers direct op de site kunnen solliciteren op onderwijsfuncties.

Wervingscampagne voor leraren in het basisonderwijs

Solliciteersnel.nu

Rocketclowns Nieuws

I recently learned about the pretty amazing JavaScript WebAudio API That’s a cool name for a Programming Interface that allows you to do all kinds of fun things with sound in your web browser.

Javascript music visualizer

Rocketclowns’ sound design division branches out and gets it’s own websiteand branding

Nieuwe website voor het sounddesign van Rocketclowns: olafwempe.com

Our mobile podcast recording studio fits neatly in a backpack, and can be up and running in minutes. Our experienced sound engineers will ensure top quality recording and post processing.

Rocketclowns Mobiele Podcast Studio

Touched is a forward thinking record label curated by Martin Boulton (aka Min-Y-Llan) and is is a non-profit label with a cause.

Touched Electronix TE 004 – nu verkrijgbaar

Stel je vraag aan rocketclowns!