Rocketclowns Mobiele Podcast Studio

Een mooie manier om je brand community te betrekken

Waar je ook bent je podcast opnemen

Onze mobiele podcast-opnamestudio past netjes in een rugzak en is binnen enkele minuten operationeel. Onze ervaren geluidstechnici zorgen voor opname en nabewerking van topkwaliteit.

Bij podcasts draait alles om inspiratie. Naast het delen van kennis en het vertellen van de verhalen van jouw merk, kun je ook mensen interviewen die jou inspireren. Kom heel dicht bij uw publiek en neem ze mee in uw wereld. Vergroot de naamsbekendheid met een mix van content over uw merk en aanverwante onderwerpen die uw doelgroep zullen inspireren.

Maar wat als je een geweldig idee hebt voor een podcast, maar je geen zin hebt in de technische zaken?

Tientallen jaren uitzendervaring

Jouw verhaal, met technische ondersteuning van Rocketclowns

Eén ding waardoor uw podcast zich onderscheidt van de massa, is de kwaliteit van de opname en het geluidsontwerp.

Wij zijn geluidstechnici met tientallen jaren ervaring in audio-uitzendingen, zowel live als opgenomen. Ook nemen wij al jaren podcasts op in onze studio’s in het centrum van Den Haag. De populairste podcast die in deze studio wordt opgenomen is NRC Haagse Zaken. Maar ook Hart van Nederland-Oh Oh Den Haag en NOS De Stemming worden hier opgenomen en gepostproduceerd.

Geweldig klinkende draagbare apparatuur

We nemen ons RØDECaster™ Pro-opnamedeck mee, maximaal vier Procaster-microfoons en een ervaren, vriendelijke geluidstechnicus die zorgt voor een opname van topkwaliteit

Wilt u een telefoongesprek opnemen of audiofragmenten afspelen als onderdeel van uw podcast? Geen probleem met onze mobiele rig.

Sounddesign

Op maat gemaakte audiologo's en jingles

Rocketclowns’ Olaf heeft compositie en geluidsontwerp gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag:

Als sounddesigner en filmmuziekcomponist voel ik snel de sfeer van een podcast. Vervolgens kan ik op maat gemaakte audiologo’s, jingles en bumpers maken die passen bij de sfeer van de show en deze versterken.

Olaf Wempe – sound designer

Of we kunnen je doorsturen naar een bibliotheek met bestaande, supervette jingles en bumpers. Maak het zo persoonlijk als je wilt!

Finishing touch

Postproductie van uitzendkwaliteit

Rocketclowns biedt professionele audiopostproductiefaciliteiten om uw podcast als een professional te laten klinken.

We gebruiken Steinberg Cubase Pro en Adobe Audition voor de bewerking, en de iZotope Ozone-masteringsuite voor de cruciale finishing touch van je podcast.

We zullen de uiteindelijke opname bijwerken en deze brengen naar de specificaties en niveaus van de best klinkende podcasts die er zijn. Val op met kwaliteit!

Nog een laatste stap

Plaats je podcast in alle top-directories

Bereik miljoenen potentiële luisteraars door uw podcast te vermelden in Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en meer.

Rocketclowns kan je helpen bij het opzetten van een BuzzSprout-account – onze favoriete podcast-hostingservice. BuzzSprout verspreidt je podcast naar alle topmappen en houdt een mooi overzicht bij van je luisteraarsstatistieken. En zodra je podcast grip begint te krijgen, helpen ze je er zelfs geld mee te verdienen.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op om alles te weten te komen over de mogelijkheden voor een podcast opname!

Werk van Rocketclowns

Een persoonlijke website voor Electricco.co Recouture door Conny Groenewegen.

Electricco.co Recouture

electric co

Abuelo inspireert generaties sinds 1908. ’s Werelds beste gerijpte rum, gemaakt met respect voor traditie en zonder angst om grenzen te verleggen.

Traditionele Panama-rum

Ron Abuelo Nederland

Rocketclowns werd uitgenodigd om een werk te maken voor een mixed-media tentoonstelling rond het concept ‘verstilling’.

Algoritmische audiovisuele vakantie voor je brein

HUSH

Couture Multiples

Atelier Maria Lux

Rocketclowns Nieuws

Our Mobile Podcast Studio page has reached the top spot on Google for the search term ‘mobile podcast studio. Awesome! But how?

SEO: top ranking voor onze ‘Mobile Podcast Studio’ pagina

After a refreshing holiday on the beaches of schiermonnikoog|And Agia Pelagia in Crete, Greece|Rocketclowns are GO!

Opnieuw opstarten na de vakantie!

I recently learned about the pretty amazing JavaScript WebAudio API That’s a cool name for a Programming Interface that allows you to do all kinds of fun things with sound in your web browser.

Javascript music visualizer

Every now and then, when we really like the outcome of one of our experiments with interactive HTML5 animation, we splash it right on the front page of our site.

Splash page archive: Januari 2016

Stel je vraag aan rocketclowns!