Nieuwe website voor het sounddesign van Rocketclowns: olafwempe.com

Rebranding

olafwempe.com

De geluidsontwerpdivisie van Rocketclowns vertakt zich en krijgt een eigen website en branding voor 2019. Het geluidsontwerp van Rocketclowns heeft pareltjes opgeleverd zoals ‘Roberto’s Garden’ en het audio-ontwerp voor de SuBmarine-game. Het was ook verantwoordelijk voor de mastering van vele nummers, platen en compilaties: meest recent Antilounge RecordsAntilounge 22.

Omdat al het geluidsontwerp voor Rocketclowns wordt gedaan door Olaf Wempe, en hij ook aan autonome projecten en tracks werkt, leek dit de volgende logische stap.

Project

Een nieuwe online plek voor het geluidsontwerp van rocketclowns

Geluidsontwerp zal altijd een belangrijk onderdeel zijn van Rocketclowns ervaringsontwerp, en Olaf zal blijven werken aan Rocketclowns geluidsontwerpprojecten.

Met de groeiende vraag naar onafhankelijk compositie- en geluidsontwerpwerk, vond Rocketclowns dat een aparte aanwezigheid op het web voor Olafs geluids- en muziekalter-ego een geweldige zet zou zijn.

Link

olafwempe.com is nu online

olafwempe.com

Werk van Rocketclowns

“Een stem is zelden het eerste ‘instrument’ dat in je opkomt. Maar in de juiste handen, en door constante toepassing, wordt een stem de ultieme expressie door middel van geluid.”

'Uniek geluid en interpretatie'

Agnes Gosling

Rocketclowns werd uitgenodigd om een werk te maken voor een mixed-media tentoonstelling rond het concept ‘verstilling’.

Algoritmische audiovisuele vakantie voor je brein

HUSH

ANTILOUNGE 22 – een mijlpaalrelease voor Antilounge Records uit Den Haag, heeft een briljant concept. Uitgebracht als dubbel vinyl, met beats op de ene plaat en drones op de andere, kunnen DJ’s beide platen mixen tot hun eigen combinaties van beide.

Antilounge 22 - Beats en Drones

Mastering voor Vinyl en Streaming

Abuelo inspireert generaties sinds 1908. ’s Werelds beste gerijpte rum, gemaakt met respect voor traditie en zonder angst om grenzen te verleggen.

Traditionele Panama-rum

Ron Abuelo Nederland

Rocketclowns Nieuws

Every now and then, when we really like the outcome of one of our experiments with interactive HTML5 animation, we splash it right on the front page of our site.

Splash page archive: Januari 2016

Our interactive web animation / sound design project ‘Roberto’s Garden‘ is an interactive web experience with quite a backstory.

Roberto’s Garden op babylonjs.com

Our Mobile Podcast Studio page has reached the top spot on Google for the search term ‘mobile podcast studio. Awesome! But how?

SEO: top ranking voor onze ‘Mobile Podcast Studio’ pagina

After a refreshing holiday on the beaches of schiermonnikoog|And Agia Pelagia in Crete, Greece|Rocketclowns are GO!

Opnieuw opstarten na de vakantie!

Stel je vraag aan rocketclowns!