Roberto’s Garden op babylonjs.com

https://rocketclowns.com/robertos-garden-featured-on-babylonjs-com/

Whoa

ons interactieve webanimatie/sounddesign project ‘Roberto’s Garden‘

is te zien op babylonjs.com, tussen projecten van onder anderen National Geographic, Microsoft en The Huffington Post:

babylonjs Community

Hersenvakantie

Roberto's tuin is een interactieve webervaring met een indrukwekkend achtergrondverhaal.

Het begon als een studieproject om voet aan de grond te krijgen in babylon.js, een JavaScript-framework dat versnelde 3D WebGL-graphics beschikbaar stelt aan webontwikkelaars in een post-Flash-tijdperk. Met onze ervaring met Flash 3D-frameworks zoals Papervision en Away3D verliep de overgang redelijk soepel

De syntaxis van babylon.js is intuïtief en verraste ons met een geweldige API voor ruimtelijk geluid. Door het gedoe van WebGL-programmering uit de weg te ruimen, stelt babylon.js ons in staat ons te concentreren op het snel maken van prototypes en het bouwen van boeiende webervaringen die zowel in desktop- als mobiele browsers draaien.

Roberto was een dierbare vriend en hoogleraar pijnbestrijding, die baanbrekend onderzoek op zijn vakgebied leidde.

Op belachelijk jonge leeftijd werd bij hem kanker vastgesteld. Tijdens zijn ziekte vond hij verlichting door rond te zoomen in onze virtuele tuin en de bezienswaardigheden en geluiden te verkennen die daar te vinden zijn.

Roberto was gefascineerd door wat web- en VR-ervaringen kunnen doen voor patiënten met chronische pijn. In tegenstelling tot – vaak verslavende – medicijnen, onderzocht hij de voordelen van de ‘brain holiday’: meeslepende elektronische media en VR-ervaringen die patiënten kunnen afleiden van hun pijn, met een meetbaar effect.

We willen dit project aan Roberto opdragen en we zullen onze inspanningen op dit gebied voortzetten, wetende dat hij over onze schouders over ons heen zal kijken.

<3

Werk van Rocketclowns

Roberto was een dierbare vriend en hoogleraar pijnbestrijding, die baanbrekend onderzoek op zijn vakgebied leidde.

Op belachelijk jonge leeftijd werd bij hem kanker vastgesteld. Tijdens zijn ziekte vond hij verlichting door rond te zoomen in onze virtuele tuin en de bezienswaardigheden en geluiden te verkennen die daar te vinden zijn.

In memory of Roberto Perez

Roberto’s Garden

Donemus Publishing, uitgever van hedendaagse klassieke muziek, heeft een geavanceerd portaal voor componisten gelanceerd, gebouwd door Rocketclowns.

Een publicatieportaal voor hedendaagse klassieke componisten

MyDonemus

Een campagnewebsite waar de KSU eenvoudig nieuwe vacatures kan plaatsen en bezoekers direct op de site kunnen solliciteren op onderwijsfuncties.

Wervingscampagne voor leraren in het basisonderwijs

Solliciteersnel.nu

Net zo veelzijdig als haar ontwerpen: je hoeft je niet om te kleden als je naar je afterwork diner gaat. Of het feest daarna.

Independent fashion design

Marcha Huskes

Rocketclowns Nieuws

Every now and then, when we really like the outcome of one of our experiments with interactive HTML5 animation, we splash it right on the front page of our site.

Splash page archive: Januari 2016

After a refreshing holiday on the beaches of schiermonnikoog|And Agia Pelagia in Crete, Greece|Rocketclowns are GO!

Opnieuw opstarten na de vakantie!

Our Mobile Podcast Studio page has reached the top spot on Google for the search term ‘mobile podcast studio. Awesome! But how?

SEO: top ranking voor onze ‘Mobile Podcast Studio’ pagina

Our mobile podcast recording studio fits neatly in a backpack, and can be up and running in minutes. Our experienced sound engineers will ensure top quality recording and post processing.

Rocketclowns Mobiele Podcast Studio

Stel je vraag aan rocketclowns!